Szolgáltatások

Segítünk Önnek a lehető legjobb IT rendszer kiválasztásában, megtervezésében, kivitelezésében és javításában. Amennyiben az egy elektronikus kassza, biztonsági térfigyelőrendszer, iskolai interaktív felszerelés, vagy egy specifikus számítógép. Látogasson el hozzánk és próbálja ki személyesen!
Kamerarendszerek
A modern IP kamerák teljesen önállóan is képesek ellátni különféle feladatokat. Ha a világhálóval is összeköttetésben vannak, a távolból is figyelhetőek felvételeik. A riasztórendszerrel összehangolva az egyik leghatékonyabb ellenőrzőrendszer, mely biztosítja a környezet, illetve a megfigyelendő objektum biztonságát. Érdemes a legprofesszionálisabban dolgozó szakemberekre bízni a beszerelést, az igazán megbízható technikai eszközök igénybevétele pedig elengedhetetlen. Jöjjön el, tekintse meg kínálatunkat az üzletünkben!
ERP kasszagépek
Ön is elektronikus kasszagép-tulajdonos? Ha válasza igen, szívesen vállaljuk az azzal kapcsolatos javításokat, karbantartási kötelezettségeket. Ha meghibásodik a szerkezet, sérül a zárjegy, avagy a memóriakártya cseréjére van szükség (személyes adatok változása, áfa-fizetővé válás következtében, vállalkozói tevékenység befejezése miatt), esetleg ha kasszagépe jelzi, hogy esedékes a kötelező szakértői vizsgálat, keressen fel minket!
Iskolai IT felszerelések
Segítségére vagyunk, ha egy iskola nyitott az interaktív megoldásokra. Vállaljuk a szükséges eszközök–táblák, projektorok, szoftverek–beszerzését, és a beszerelési munkálatokat. Szívesen nyújtunk felvilágosítást beüzemelésükkel kapcsolatban. Mi azért vagyunk, hogy a legfiatalabb generáció már tudatos felhasználójává válhasson a digitális technikának. Ne habozzon hozzánk fordulni bármilyen kérdéssel a berendezések használatával kapcsolatban. Figyelje kínálatunkat, válassza a tanulók számára a legjobbat!
Szerviz
Az elromlott IT berendezéseknél–számítógépek, notebookok, nyomdák vagy mobiltelefonok–széleskörű javítási munkákat kínálunk. Tisztítás? Elfelejtett jelszó? Egy új gép beszerzése, vagy valamelyik alkotóelem cseréje? Bármikor rendelkezésére állunk. Bármilyen kérdés, probléma esetén forduljon hozzánk bátran személyesen vagy telefonon! Ne habozzon és vesztegesse drága idejét megbízható szakemberek keresésére! Itt vagyunk!
Egyedi fejlesztések
A cégek számára szabott egyedi rendszerek a mi top termékeink. Miért? A kliens egyéni szükségleteit maxinálisan szem előtt tartó hozzáállás számunkra kötelező. Szívesen adjuk hozzá tapasztalatainkat. Jó érzés egy elégedett kliens, aki segítségünknek köszönhetően tudatában lehet annak, mi zajlik cégében, életterében. Ennek következtében nyugodtan tervezheti a jövőt. A jól megalkotott rendszerbe megéri pénzt és szakértelmet fektetni.
Kiskereskedés
Boltunkban megtalálható minden alapvető eszköz az IT berendezésekhez. Pendrive-ok, memóriakártyák, DVD-k, routerek, modemek, kábelek, töltők, tonerek, tintapatronok igen széles választékát kínáljuk. Egyéni igényei alapján notebookok, számítógépek, táblagépek, fénymásolók, irodai eszközök közül válogathat. Járulékos elemek beszerzését is vállaljuk. Fénymásolunk, szkennelünk megvárásra is. Kérdéseikre szívesen válaszolnak szakértőink. Segítünk, ha számítástechnikai eszközt szeretne vásárolni, vagy egyszerűen csak a működtetésével kapcsolatban kíváncsi valamire.

Dolgozunk...

...mindenkinek, aki segítséget igényel az IT területén, tehát különböző IT rendszerek bevezetésében, javításában, vételében. Röviden: mindenben! Soha nem ajánlunk Önnek valami olyat, amit nem tudunk betartani. Megbízható partnerként olyat sem, amire semmi szüksége. Itt leszünk évek múlva is, és készséggel állunk rendelkezésére.